Bilete avion Spania- Valencia Manises Airport-Low cost

Valencia este al treilea mare oras al Spaniei dupa Madrid si Barcelona. Este situat in vestul Spaniei, la Marea Mediterana. Valencia se afla la 352 km departare de Madrid, capitala Spaniei si 349 km de Barcelona. Valencia are o clima deosebit de blanda, temperatura anuala fiind de 17 grade Celsius. Iarna, deseori maxima in timpul zilei este de 22 grade Celsius. Valencia are numeroase monumente istorice, muzee, parcuri si gradini publice si teatre. Este renumita pentru plajele lungi, potrivite practicarii sporturilor de apa si bailor de soare. Principalele obiective turistice sunt: Catedrala, Palau de la Musica, inaugurat in 1987, devenit foarte repede bastion al muzicii de opera, unde a cantat de nenumarate ori soprana Monserrat Caballe; numeroase muzee, dintre care: Museo De Bellas Artes, care contine valoroase lucrari ale lui Prado, Goya; Muzeul scriitorului V. Blasco Ibanes, Museo Taurino, Muzeul National de Ceramica, Muzeul Falero; Marques de Dos Aguas Palace, Turnurile Serrano si Quart ale vechiului oras medieval, manastirea San Miguel de los Reyes, Plaza del Ayuntamiento, Porta de la Mar, Vechia Manastire Santodomingo si Orasul artelor si stiintei.

BILETE AVION BUCURESTI –VALENCIA prin compania aeriana Blue Air
=Bucuresti Baneasa Valencia Manises Blue Air 30.03.08-25.10.08 06:30 10:00 04h30' JOR113
=Bucuresti Baneasa Valencia Manises Blue Air 30.03.08-25.10.08 14:40 18:10 04h30' JOR113 =Bucuresti Baneasa Valencia Manises Blue Air 30.03.08-25.10.08 15:40 18:10 03h30' JOR113 =Bucuresti Baneasa Valencia Manises Blue Air 30.03.08-25.10.08 07:30 10:00 03h30' JOR113
Aeroportul Valencia Manises, Plecari, et1
Orar rezervari online:
L: 10 - 18:30
M: 10 - 18:30
Mi: 8 - 21
J: 8 - 21
V: 8 - 21
S: 8 - 16
D: 12 - 20

Tel: 0034 / 961 524 898
Fax: +34 961 599 022

BILETE AVION SPANIA VALENCIA Alitalia 249euro


Rezervare GRATUITA: BILETE AVION SPANIA VALENCIA Alitalia
Destinatie: VALENCIA
Tara: Spania
Oras: Valencia
Plecare din: Bucuresti
Tara: Romania
Oras: Bucuresti
Tip Bilet Avion: dus-intors
Valabilitate Bilet Avion: 12 luni
Detalii:
- zbor cu escala Roma/Milano
- tarifele sunt pentru calatorii dus-intors, fara taxe, in anumite conditii speciale de calatorie ; tarifele sunt minime si presupun un numar limitat de locuri
- emiterea biletului se face in maxim 72 h de la rezervarea
Compania aeriana: Alitalia


Bilete avion Bucuresti - Valencia prin GETICA TURISM
Operator: Tarom
Tipul companiei: Cursa normala
Pret dus/intors: 189 EURO / persoana
Taxa de aeroport nu este inclusa in pret
Clasa: Economic
Oferta valabila in perioada: 21.May.2008 - 30.Jun.2008

Bilete de avion low cost spre Valencia
Transport Zburati direct la VALENCIA, bilet dus, de la 84Euro!
Plecare: Romania, Bucuresti, Baneasa
Destinatie: Spania, Valencia
Pret: 84 EURO
Transport: Avion
Plecarile se fac de pe aeroportul Baneasa (Traian Vuia) IN FIECARE ZI (exceptie Luni) cu aterizare pe aeroportul principal din Valencia (10km vest de centru),
Transfer:
- autobuze catre centrul Valenciei - la fiecare 80min.- (cost aproximativ 1 EUR)
- taxi catre centrul Valenciei (cost aproximativ 12 EUR)
Valencia, destinatia optima pentru a-ti petrece vacanta, este localizata la Marea Mediterana, chiar in fata insulei Ibitza. Destinatiile turistice valenciene care merita mentionate sunt: Marques de Dos Aguas Palace, Museo Nacional de Cerámica y Artes Suntuarias, Museo de Viejas Fotos, Plaza del Ayuntamiento si El Convento Viejo de Santodomingo, Fallero Museo si, desigur, La ciudad de las Artes y Ciencias.
Orasul artelor si stiintei din Valencia te copleseste vizual. Maretul complex ce acopera artele, stiintele si viata acvatica este format din cateva cladiri spectaculoase, cu o mare deschidere catre gradini suspendate si apa. De asemenea, Valencia are un puternic centru comercial si de afaceri, o piata imensa, o catedrala splendida, intense activitati culturale si festivaluri mondene.
Capitala provinciei cu acelasi nume, Valencia este un oras cu multiple atractii istorice si culturale, care si-a castigat, in acelasi timp, renumele de important centru financiar si economic al Spaniei. Oras luminos, scaldat de soarele mediteranean, Valencia gazduieste in fiecare primavara celebrul Festival Fallas, o explozie de culoare, sunet si... artificii.
Fondat de romani, orasul a cunoscut, de-a lungul timpului numeroase culturi: romana, vizigota, maura, aragoneza. Gratia monumentelor si muzeelor se impleteste astazi cu indrazneala arhitecturii moderniste, Valencia fiind unul dintre cele mai fermecatoare orase cosmopolite ale Europei.
Servicii incluse: Biletul de avion dus include toate taxele; biletele la acest tarif sunt in numar limitat pe fiecare cursa; nu se pot face rezervari.
Valabilitate : 06.04.2008 - 26.10.2008

Rezerva acum ->>>



Oferta Bilete Avion prin GTS international

Conditiile biletelor de avion pentru studenti, tineri si profesori
1. Valabilitatea - este de maxim 1 an de zile din momentul plecarii; nu exista valabilitate minima.
2. Flexibilitatea - taxele de modificare a rezervarii, respectiv de restituire a costului biletului sunt mult mai scazute decat in cazul biletelor cu tarif standard
3. Permit open return - puteti alege GRATUIT data de intoarcere in timp ce va aflati la destinatie
4. Permit open-jaw - adica zborul catre un oras si intoarcerea din altul. Escalele in orasele de tranzit sunt si ele GRATUITE.

Pentru tarife, verificarea disponibilitatii si rezervari va rugam sa ne contactati prin telefon la 021-313 45 45 sau sa ne scrieti la info@gtsturism.ro.

GTS international va pune la dispozitie un sistem performant de rezervare on-line a biletelor de avion. Acest sistem permite afisarea pretului in timp real pentru un bilet de avion si, in urma alegerii companiei aeriene preferate si a rutei dorite, se poate face o rezervare valabila pe numele pasagerului, cu confirmarea instantanee a tarifului.
Ulterior, pasagerul este contactat pentru a fi informat asupra metodelor de plata si de livrare a biletului de avion. Astfel, acest sistem permite tuturor sa primeasca biletul de avion acasa si, fara sa ajunga la agentie, sa beneficieze de cele mai mici preturi si cele mai flexibile conditii.
Rezervari online bilete avion pe http://gtrro.gtsint.cz/
Pretul unui bilet de avion prin GTS international spre Valencia este de 139 €
Bilete de avion Arad - Valencia
Rezervari online bilete de avion low cost la 0256-270827
Tarife promotionale , rezervari din timp bilete de avion din spania spre romania bilete de avion din romania spre spania bilete de avion spania romania spania zboruri directe spre spania spre valencia zboruri din valencia spre romania spre arad spre timisoara spre bucuresti spre tg mures spre budapesta bilete de avion tarife reduse zboruri ieftine clasa economica din spania spre romania si dinspre romania spre spania plecari spre spania transport cu avionul in spania bilete ieftine de avion spre madrid barcelona valencia, rezervari bilete de avion low cost timisoara/ arad - valencia